Meny

Dalénum / Prismastigen 3

Dalénum / Prismastigen 3

Lidingö - Dalénum - Fantastisk 5:a med stor terrass och vattenutsikt (ursprunglig 4:a)

Trevlig 5:a (ursprunglig 4:a) med toppläge och stor härlig balkong i söderläge med fin utsikt över vattnet. Ljus och modern hörnlägenhet i en vacker och naturnära miljö på Lidingö. Lägenheten är perfekt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fyra sovrum samt två badrum. Ett perfekt boende, direkt på strandpromenaden och sol hela dagen. Närhet till Lidingö centrum med dess utbud av restauranger och butiker. I området finns mataffär, Sats och Restaurang 450 Gradi i grannhuset på strandpromenaden. Lugnt, naturnära och skärgården runt hörnet och även närheten till City. Bra kommunikationer med båt och spårvagn, 5 min promenad till Lidingöbanan och SL-båten går precis nedanför vid kajkanten, ca 30 min till city och Nybroplan

Pris: 9 800 000 kr
Utgångspris
Ansvarig Mäklare
Malin Thörn
Malin Thörn
Reg. Fastighetsmäklare
 • Rumsbeskrivning

  Välkomna till denna härliga 5:a (ursprunglig 4:a) med stor balkong och utsikt över vattnet! Ljus och trevlig hörnlägenhet med öppen planlösning, 4 sovrum och 2 badrum. Ett perfekt boende, direkt på strandpromenaden och sol hela dagen.

  HALL: Hall med god förvaring, platsbyggd garderob med vita skjutdörrar. Genomgående ljusa väggar och mattlackat ekgolv.

  VARDAGSRUM: Ljust och härligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Utgång till balkong med härlig utsikt över vattnet.

  KÖK: Trevligt kök med köksö samt generös matplats för stort middagssällskap. Vita köksluckor och bänkskiva i Carrera marmor på bänk samt köksö. Köket är utrustat med rostfria vitvaror från Siemens som ugn, micro, integrerad kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Induktionshäll med utdragbar fläkt ovan.

  SOVRUM 1 och 2: Detta är det ursprungliga masterbedroom som på ett enkelt sätt delats upp till två sovrum med plats för både säng och skrivbord.

  SOVRUM 3 och 4: Rymliga sovrum med plats för både säng och skrivbord.

  BADRUM 1: Badrum med dusch och glasvägg. Handfat med kommod i vitt och spegel ovan. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens placerad under praktisk bänkskiva. Vitkaklade väggar och fint melerat grå/grönt klinkergolv. Gott om förvaring.

  BADRUM 2: Badrum med dusch och glasvägg. Vitkaklade väggar och melerat grå/grönt klinkergolv. Handfat med vit kommod och spegel ovan.

 • Fakta
  Lgh.nr
  11304
  Lgh.nr. LM
  1304
  Adress
  Prismastigen 3
  Postnummer
  181 55
  Postort
  Lidingö
  Distrikt
  Dalénum
  Område
  Dalénum
  Boarea
  94 kvm
  Antal rum
  5
  Antal sovrum
  4
  Hiss
  Ja
  Våning
  4 av 5
 • Föreningen
  Namn
  Brf Kajtordet
  Bildades
  2017
  Byggår
  2017

  Allmän information

  Brf Kajtorget Dalénum. I föreningen finns 141 lägenheter varav samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 2 hyresrättslokaler. En gård som omsluts av fastighetens hus rymmer sittbänkar, hängmattor, grönytor och lekmöjligheter för barnen och därmed en naturlig mötesplats och kvarterets hjärta. Från gården är det bara några få trappsteg ner till den nyanlagda kajpromenaden.

  Föreningen köpte fastigheten (äger marken) i samband med byggnationen.

  En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 138 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 455 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2018.

  Lokalen som hyrs ut är belägen på Periskopvägen 4, ut mot kajpromenaden som löper längs området. Det är en krog/restaurant som heter Quai Kök&Bar (för mer information se www.quai.se)

  Byggnaden

  Man får lov att glasa in sin balkong. Ansökan görs till styrelsen. Bygglov finns och specifika riktlinjer gällande utseendet är framtaget.

  Planerade renoveringar

  Inga större åtgärder är planerade de närmast åren då fastigheterna enbart är ett par år gamla.

  Övriga utrymmen

  I föreningen finns barnvagnsrum och cykelrum samt källsortering av sopor.

  TV/Internet

  Föreningen tecknar avtal med Telia gällande sk Triple-Play abonnemang. Detta faktureras genom obligatorisk månadskostnad om 220 kr. En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

  Parkering

  Vi har 120 platser i garaget, samtliga med möjlighet till att ladda elbil. Av dessa är 8 handikappplatser, 2 för MC och 4 för moped. Föreningens ekonomiska förvaltare hanterar kön. Logga in på HSB med mobilt bank-ID. Du kan bara ställa dig i kö från den dagen du har tillträde. Debiteringen är för närvarande 1000 kr för personbilsplats, 500 kr för MC och 250 kr för moped och debiteras månadsvis på avgiftsavin. Utomhus finns 5 platser som används som gästparkering där man beställer parkeringstillstånd från styrelsen.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  5 336 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)
  Kommentar till avgiften

  5 336kr/mån inkl värme, internet, kabel-tv. Varmvatten debiteras i efterhand, utifrån förbrukningen. För Tripple Play från Telia (TV, Telefoni samt Bredband) med en årsavgift på 2640 kr, som debiteras på avgiftsavin per månad. Avgift för parkering tas ut (se Parkering).

  Överlåtelseavgift
  1312,50 betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  525 kr

  Boendekostnadskalkyl

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Basfakta
Pris
9 800 000 kr Utgångspris
Adress
Prismastigen 3
Yta
94 kvm
Rum
5 rok
Våning
4 av 5
Hiss
Ja
Avgift
5 336 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Anna Ski Mäklari Lidingö Östermalm

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Anna Ski Mäklari Lidingö Östermalm

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!
Sälja
Köpa
Värdering

Tack för ditt meddelande!