Meny

Välkommen till Anna Ski Mäkleri.

Vi som är mäklare på Anna Ski Mäkleri är inriktade på försäljningar i de områden där vi bor och själva känner oss hemma; på Lidingö och Östermalm. Det råder ett speciellt förhållande mellan de här områdena och det är naturligt att flytta mellan de två i olika stadier i livet.

Erfarenhet och stort kontaktnät

Anna, mäkleriets grundare, var en gång i tiden med och startade framgångsrika Behrer & Partners. Idag är vi ett mäkleri med många års erfarenhet i fastighetsbranschen och med ett upparbetat kontaktnät.

Mäklarmetod efter affär

Vi jobbar utifrån insikten att varje uppdrag är unikt. Därför kan det också krävas unika metoder för att få till ett bra resultat. Vi tror på flexibilitet och lyhördhet för att det ska bli rätt. Vi nöjer oss först när du också är en av våra nöjda kunder.

Mäkleri enligt god mäklarsed

Vi kan Lidingö och Östermalm och behöver inte famla oss fram genom att jobba med lockpriser. Vi kan ge både säljare och köpare rätt bild från början, vilket brukar bli en bra affär från början.

Förvänta dig fullservice

Med vårt nätverk kan vi hjälpa dig med det mesta, från eventuell hantverkshjälp till besiktningar och homestyling, från lappar i brevlådor till sociala medier och annonser i dagspress, från personligt bemötande till proffsigt genomförd affär. Vi samarbetar med en Entreprenör som heter Apartment service Stockholm AB som kan hjälpa till med projektledning i bygg och renovering.

omoss-homestyling

Homestyling och fotografering

Bästa möjliga presentation är viktig när du säljer. Vi arbetar ihop med framstående inredare som vi handplockar till varje objekt. Att inspirera köpare med inredning och vackra miljöer tycker vi är en både utmanande och rolig del av vårt uppdrag.

Våra inredare samarbetar med marknadsledande inredningsbutiker. Vi följer deras arbete på nära håll och ser hur de, med stora och små medel, skapar lustfyllda miljöer. Du kan räkna med att de överträffar dina önskemål!

Vackra bilder som gör objektet rättvisa kan vara avgörande för att rätt köpare ska hitta sitt hem. Vi är stolta att samarbeta med en av marknadens toppfotografer.

Vi kan vara flexibla och snabbt vara på plats och fånga den perfekta bilden när vädret och ljuset är som bäst. Uppdraget löper smidigare och vi vet att vi alltid kan presentera vackra och tilltalande bilder och att intressenter får rätt intryck av din bostad från början.

omoss-fotografering

Mäkleri genom sociala medier

En annons i lokaltidningen är inte alltid den bästa vägen att gå. Ibland krävs andra medel för att hitta rätt köpare och rätt pris. En strategi som involverar sociala medier har visat sig mycket framgångsrikt.

Kontaktnät Lidingö och Östermalm

Informella kanaler kan vara en stor resurs, inte minst på Lidingö och Östermalm. Vår erfarenhet är att spridning av sociala medier kan vara ett effektivt sätt att hitta rätt köpare.

Är du vår nya mäklare?

Vi  söker en ny medarbetare som är specialist på bostadsrätter!
Är det du? Kontakta oss på:Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Anna Ski Mäklari Lidingö Östermalm

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Anna Ski Mäklari Lidingö Östermalm

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!
Sälja
Köpa
Värdering

Tack för ditt meddelande!