Meny

Gåshaga / Hamnvägen 6

Gåshaga / Hamnvägen 6

Lidingö - Gåshaga - Fantastiskt parhus med havsutsikt!

Vi kan stolt presentera detta underbara och väldisponerade bostadsrättsparhus som har allt och lite till. Huset är fördelat på tre plan med inte mindre än en uteplats, tre terrasser samt en balkong, allt detta beläget endast några meter från vattnet. Redan i entrén slås man av den fantastiska utsikten tack vare de mycket generösa fönsterpartierna mot havet. Huset välkomnar dig med en öppen planlösning med ett exklusivt u-format kök och några trappsteg ner det inbjudande sällskapsrummet och matplatsen. Mot havet ligger även en inglasad terrass där man kan njuta av utsikten när vädret inte tillåter att sitta ute. En sällskapsyta att trivas i. Direkt vid entrén ligger det ett arbetsrum samt ett påkostat och stilfullt badrum med dusch.
Längs med sidan av huset ligger en solig trädgård med gräsmatta och insynsskyddande häck. En trappa upp ligger tre rejäla sovrum, två har utgång till en terrass med makalös utsikt mot vattnet och det tredje sovrummet med utgång till en balkong. Master bedroom har även en stor walk-in closet. Här finns också ett sobert och smakfullt inrett badrum med, badkar och dusch samt tvättpelare från Miele. Högst upp ligger det ytterligare ett sovrum eller TV-rum om man så vill. Här finns den magnifika takterrassen. Utsikten härifrån är minst sagt svårslagen. Hela huset genomsyras av smakfulla och exklusiva materialval där inga kostnader besparats och inget lämnats åt slumpen. Gåshaga erbjuder vackra omgivningar med fina promenadstråk längs bryggorna och vattnet med morgondoppet runt hörnet. I området finns bra skolor, förskolor, restauranger, Sats, marina, badplatser. Nära till kommunikationer som både Lidingöbanan och båtar som kan ta dig både till stan eller ut i skärgården. Här tar man enkelt båten vidare ut i skärgården eller in till Strömkajen. Ett underbart och naturnära boende endast 30 min från Stureplan.

Pris: 14 250 000 kr
Utgångspris
 • Rumsbeskrivning

  Genomgående grålaserade golv.

  HALL: Ljus hall med ljusa ytskikt. Avhängningsmöjligheter samt garderober från Lema. Dörr till duschrum och arbetsrum. Trappa till övre plan.

  KÖK: Ljust och stilrent kök med släta vita köksluckor. Öppen planlösning mot vardagsrum och matsalsdel. Ljusa ytskikt. Goda arbetsytor. Köket är från Poggenpohl med vitvaror från Gaggenau. Varmluftsugn, spis (inbyggd fläkt), micro, espressomaskin, diskmaskin samt kyl/frys med ismaskin. Bänkskiva i Corian. Blandare från Dornbracht.

  VARDAGSRUM/MATSAL: Öppen planlösning 3 trappsteg ner. Stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Utgång till inglasad balkong. Ljusa ytskikt.

  ARBETSRUM: Ljusa ytskikt samt garderobsvägg från Lema. Utgång till trädgården.

  BADRUM: Vacker mörkgrå marmor på väggar och golv. Dusch. Vägghängd wc. Handfat med blandare från Vola. Handdukstork. Fönster.

  PLAN 2

  MASTER BEDROOM: Beiga ytskikt. Utgång till terrass. Stor klädkammare med garderober från Lema samt utgång till balkong AC-enhet.

  SOVRUM 2: Beiga ytskikt. Utgång till balkong och fransk balkong i två vädersträck. Garderobsvägg från Lema.

  SOVRUM 3: Ljusa, beiga ytskikt. Utsikt mot vattnet via generöst fönster och utgång till terrass. Två garderober från Lema.

  BADRUM: Stilrent och exklusivt badrum med badkar och dusch. Badrum klätt i mörkgrå marmor. Sobert handfat och kommod med blandare från Vola samt badkar med blandare från Axor Grohe. Handdukstork. Tvättpelare. Vägghängd wc.

  PLAN 3

  SOVRUM/ALLRUM: Ljusa, beiga ytskikt. Utgång till magnifik takterrass.

  TAKTERRASS: strålande, milsvid utsikt över vattnet bara ett stenkast bort. Här finns plats för både lounge-del och matplats för 12 pers!

 • Parkering
  Garage
  Kostnad: 600 kr/månad. Separat kö finns.
 • Fakta
  Objektstyp
  Parhus
  Adress
  Hamnvägen 6
  Postnummer
  181 66
  Postort
  Lidingö
  Distrikt
  Gåshaga
  Område
  Gåshaga
  Boarea
  164 kvm
  Boareabeskrivning
  Terrass: 34 kvm Balkonger: 8 kvm
  Antal rum
  5
  Antal sovrum
  4
 • Föreningen
  Namn
  Brf Gåshaga Pirar 1
  Bildades
  1999
  Byggår
  2001
  Juridisk person
  Nej
  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Parhus

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme & golvvärme i våturymmen samt plan 3

  TV/Internet

  Kabel-TV Fiber - Telia

 • Kostnader
  Månadsavgift
  7 583 kr/månad
  Beskrivning mån.avg.

  Tillkommer till avgiften: Kabel-TV 219 kr/m Värme 2260 kr/m (snittvärde) Varmvatten 235 kr/m (snittvärde)

  Avgiftsändringar

  Inga planerade höjningar f.n.

  Boendekostnadskalkyl

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

 • Närområde

  Område

  Gåshaga är ett område inom stadsdelen Käppala på södra Lidingö i Stockholms län i Sverige. Området Gåshaga omfattar den ostligaste delen av södra Lidingö mot Hustegafjärden och Höggarnsfjärden. Gåshagas markområde närmast havet i den östra och nordöstra delen var under lång tid i stadsplaneringen på Lidingö förbehållet olika industrier och båtvarv med behov av kajanläggningar som kunde ta emot större fartyg, men har efterhand, genom avvecklingen av många företag i området norr om Lidingöbanan, bebyggts med flerbostadshus, radhus och friliggande villor.tockholms län i Sverige. Området Gåshaga omfattar den ostligaste delen av södra Lidingö mot Hustegafjärden och Höggarnsfjärden. Gåshagas markområde närmast havet i den östra och nordöstra delen var under lång tid i stadsplaneringen på Lidingö förbehållet olika industrier och båtvarv med behov av kajanläggningar som kunde ta emot större fartyg, men har efterhand, genom avvecklingen av många företag i området norr om Lidingöbanan, bebyggts med flerbostadshus, radhus och friliggande villor.

  SpårvägslinjenLidingöbanan för persontransporter på södra Lidingö till Ropsten har sin östra slutstation i området kallad Gåshaga brygga. Vägtrafiken är koncentrerad till Gåshagaleden som är södra Lidingös stora genomfartsled för vägtrafik. Spårvägen var tidigare klassad som järnväg och användes fram till 1982 också för godstransporter för industrierna vid Gåshaga med anslutning vid Ropsten till Stockholms järnvägsnät i Värtahamnen. Anslutning till spårvägsnätet fanns i Ropsten fram till 1967 och ny anslutning till Spårväg city planeras. Nattetid när Lidingöbanan inte trafikerar Gåshaga trafikeras sträckan Gåshaga-Ropsten istället av bussar. Gåshaga brygga trafikeras av skärgårdsbåtarna i Stockholms norra skärgård, exempelvis Waxholmsbolagets båtar och Cinderellabåtarna som har sina hemmahamnar i Nybroviken och vid Strömkajen utanför Grand Hôtel i Stockholms innerstad. Närmaste tilläggsplats vidare ut i Stockholms skärgård är Vaxholm.

  Gåshaga består av områdena Gåshaga Pirar med flerfamiljshus och radhus, Gåshaga Strand med friliggande villor och Gåshaga Brygga med radhus. Hela området präglas av sin närhet till vattnet, med småbåtshamnar, pirar och badö.

  Området började bebyggas 2000 efter omfattande saneringsarbete efter de oljeindustrier som legat här tidigare. Enda minnet av den industri som legat här finns nu i gatunamnen och en och annan rest i form av cisternvägg, pir, ankare och annat, som sparats för att ge området karaktär.

  Gåshaga Pirar, som ligger efter hamnpromenaden, har på sommaren lite semesterortskaraktär. Man hör smattrande segel, ser skärgårdsbåtarna lägga till vid bryggan och barnen leka på sandstranden. På vintern njuter man av att se himlen rosafärgas över isigt hav.

  I närområdet finns nöje i form av restauranger, vatten och grönområde. Gåshaga är barnvänligt, med skola och förskola, lekplatser, öppna grönytor och badstrand. Närmsta ICA-butik ligger ca 10 minuters promenad bort eller en hållplats bort med tåget. In till Stockholm kommer man med Lidingöbanan eller med Waxholmsbåten. Lidingöbanan är dock nu under ombyggnad och ersatt av bussar i tät trafik. När tågspåren är färdiga och nya tåg på plats blir det tyst och smidigt att ta sig in till Stockholm på det sättet. Waxholmsbolaget har snabba båtar in till Slussen och Strömkajen. Vintertid dock mest morgon in till Stockholm och kväll ut – populärt hos en del som föredrar att sitta i lugn och ro till jobbet med en kopp kaffe och morgontidningen!

  Kommunikationer

  Här finns Lidingöbanan som tar dig hela vägen till Ropsten!

Basfakta
Pris
14 250 000 kr Utgångspris
Adress
Hamnvägen 6
Yta
164 kvm
Rum
5 rok
Avgift
7 583 kr/månad
Dokument & Länkar

Välkomna till Hamnvägen 6

Fantastiskt boende i skärgården

Ljus hall med trappa till övre plan

Kök, vardagsrum och matsal

Ljust och stilrent kök från Poggenpohl

Vitvaror från Gaggenau

Kök mot vardagsrum och matplats

Fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna

Från vardagsrummet når man en härlig balkong

Vardagsrum, matsal och kök i öppen planlösning

Master bedroom plan 2 med utgång till balkong

Balkong, ett stenkast från vattnet

Walk-in-closet i master bedroom

Sovrum 2

Sovrum 3 med havsutsikt!

Badrum i mamror med badkar och dusch

Handfat med kommod

Fantastiskt terrass om 34 kvm med sol hela dagen!

Underbar utsikt mot havet och skärgården

Här finns plats för både loungegrupp och matgupp

Fantastisk utsikt från terrassen ut mot hamnen och havet

Längs med sidan av huset ligger en solig trädgård med gräsmatta och insynsskyddande häck

Gåshaga

Ett unikt boende med ett stenkast från havet

I närområdet finns nöje i form av restauranger, vatten och grönområde. Gåshaga är barnvänligt, med skola och förskola, lekplatser, öppna grönytor och badstrand

Planritning - Entréplan

Planritning - Plan 2

Planritning - Plan 3

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Anna Ski Mäklari Lidingö Östermalm

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!
Sälja
Köpa
Värdering

Tack för ditt meddelande!

Anna Ski Mäklari Lidingö Östermalm

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!