Meny

Näset / Illerbacken 1

Näset / Illerbacken 1

Lidingö - Näset - Topprenoverad 4:a i högt och fint läge!

Välplanerad och rymlig 4:a i högt, fritt sydvästläge. Lägenheten är topprenoverad med inbjudande vardagsrum och modernt kök. Balkong med kvällssol. Tre generösa sovrum med fint utsikt över trädkronorna. I detta bekväma läge finner du ett härligt skogsområde, bra kommunikationer, närhet till promenadstråk, Lidingö centrum och Stockholms innerstad. Välkommen till Illerbacken 1, ett hem för dig och hela familjen att trivas i!

Pris: 5 950 000 kr
Utgångspris
Visningar
 • Söndag 11 dec 12:00 - 12:30
Ansvarig Mäklare
Malin Thörn
Malin Thörn
Reg. Fastighetsmäklare
 • Rumsbeskrivning

  Välkomna till denna fantastiska lägenhet med villakänsla om 4 rum med milsvid utsikt över Lidingö. Ett boende utöver det vanliga med gott om plats för den stora familjen. Våningen har kök och matplats i nära anslutning till vardagsrum med stor balkong i sydväst från vardagsrum. Tre stora sovrum med stora fönsterpartier. Genomgående ekgolv och ljusa väggar. Grönstaskogen och sista milen på Lidingö Loppet finns direkt utanför.

  HALL: Rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Genomgående fina ekgolv och ljusa väggar i hela lägenheten. Säkerhetsdörr.

  TVÄTT: I anslutning till entré finns en liten tvättstuga med kombinerad tvättmaskin och torktumlare från LG. Här finns även bra plats för klädförvaring. Klinkergolv i ljusgrått.

  VARDAGSRUM: Ljust och trevligt vardagsrum med stora fönsterpartier som vetter mot skogen. Här finns plats för både soffgrupp och matplatsdel för större middagssällskap. Utgång till stor balkong i sydväst med plats för matbord eller loungemöbler.

  KÖK: Mycket trevligt och modernt kök i grönt från Kvik, allt i absolut toppskick! Köksbänk med bänkskiva i ek med fint hyllplan ovan. Vitvaror i rostfritt som inbyggd ugn, induktionshäll, diskmaskin och kyl/frys. Fint vitrinskåp med belysning. Matplats för 4-6personer. Två fönster som ger ett ljust och fint kök med utsikt över trädkronorna.

  SOVRUM 1, 2 och 3: Generösa sovrum med ljusa väggar varav ett sovrum med garderob.

  BADRUM 1: Snyggt helkaklat badrum med svart klinkergolv med golvvärme. Ljust kakel på väggar. Handfat med kommod i ek och god förvaring. Dusch, handdukstork samt spotlights i tak.

  Badrum 2: Helkaklat badrum med dusch. Handfat med fin kommod i ek och spegelskåp ovan. Blått klinker på golv och vitt kakel på väggar. Fönster som ger ett ljust badrum. Handdukstork samt golvvärme.

 • Fakta
  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nr
  1201
  Lgh.nr. LM
  1201
  Adress
  Illerbacken 1
  Postnummer
  181 44
  Postort
  Lidingö
  Område
  Näset
  Boarea
  97 kvm
  Boarea enligt
  Bostadsrättsföreningen
  Antal rum
  4
  Antal sovrum
  3
  Våning
  2 av 5
  Andelstal
  1,92520
 • Föreningen
  Namn
  Brf Illern 1
  Markägare
  Föreningen äger marken

  Allmän information

  Bostadsrättsföreningen Illern 1 äger fastigheten Illern 1, som består av 3 byggnader på en friköpt tomt om 6,762 m2. Fastigheten är belägna överst på Näset och är en av Lidingös högsta punkter. Tomten ligger i direkt anslutning till naturen i Grönsta friluftsområde.

  Fastigheten Illern 1 består av 78 lägenheter fördelat på 57 bostadsrättslägenheter, 21 hyresrättslägenheter och 10 lokaler varav 2 är större garage. Förningen har 45 parkeringsplatser, varav 8 parkeringsplatser är vakanta.

  Föreningen har genom finansiering från egen kassa under 2022 genomfört VA-stambyte i 12 lägenheter, i oktober bytte man ut hela undercentralen i fastigheten. Under det 4:e kvartalet byter man ut belysningen i trapphusen och målar om trapphusen, installerar brandsäkerhetssystem och installerar nytt passersystem till portar. Under 2023 planerar föreningen att byta ut fönstren i fastigheten och initiera stambyten i byggnaden på Illerbacken 3. Samtliga entreprenader har utförts med egen kassa och de kommande entreprenaderna planeras genomföras med eget kapital. Föreningen har idag en hyreslägenhet som planeras omsättas i början av 2023. Föreningen planerar att under 2023 börja ställa om parkeringsplatser till parkeringsplatser med infrastruktur för billaddning. En trädgårdsgrupp är under bildning i föreningen för att iordningställa fastighetensträdgård.

  EKONOMI Avgiften från och med 1 mars 2023 blir 5 086kr/mån.

  Driftskostnaden: Hemförsäkring med BRF tillägg 3060 kr/år Elförbrukning ca. 2000 kWh/år 3000 kr/år Elnätskostnad ca. 2000 kWh/år 2191 kr/år
  Parkering med motorvärmare 575 kr/månad Parkeringsplats 450 kr/månad

  Fastigheten är ansluten till Comhem/Tele2, basutbudet ingår i avgiften.

  RENOVERING Lägenhet 1201 har genomgått en helrenovering. 2014 bytte man ut VA-stam i kök och badrum. Under augusti 2022 byggde man om gästtoalett och klädkammaren till ett badrum och en kombinerad tvättstuga och klädkammare, entreprenaden utfördes av GK-rör. Kakel och klinker i det nyrenoverade badrummet kommer från italienska Emil Ceramica, blandaren till handfatet kommer från italienska Eurorama, duschblandare från Strand Stainless och avlopp från Unidrain. Båda badrummen har golvvärme och handdukstork, handdukstorken i det ena badrummet har kombinerad el och vattendrift. Vilket gör att handdukstorken endast behöver köras på el under perioden maj-september. Alla VA-stammar som påverkar lägenheten är utbytta. All el i lägenheten är utbytt. Lägenheten har genomgående 3-stavig ekparkett från Svenska Kährs, golvet i hallen, i köket och vardagsrummet och inlagt i september 2022. Nytt kök från Kvik och nya vitvaror.

  ÖVRIGA UTRYMMEN Det finns cykelrum på entréplanet i byggnaden och till lägenheten ingår det ett källarförråd och ett matförråd. Det finns en ledig lokal i fastigheten om 30 kvm för den som önskar hyra ytterliga förråd.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 884 kr/månad (värme och kabel-TV)

  Boendekostnadskalkyl

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Basfakta
Pris
5 950 000 kr Utgångspris
Adress
Illerbacken 1
Yta
97 kvm
Rum
4 rok
Våning
2 av 5
Avgift
4 884 kr/månad (värme och kabel-TV)
Dokument & Länkar

Välkommen till Illerbacken 1

Planritning

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Anna Ski Mäklari Lidingö Östermalm

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Anna Ski Mäklari Lidingö Östermalm

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!
Sälja
Köpa
Värdering

Tack för ditt meddelande!